All About Johannians



PREFECTORIAL BOARD 2011 - LEMBAGA PENGAWAS
BERSAMA PN. NAJIBAH & CIK NURBAITEE


CUIT SIKIT..!!!!

Alang-alang dah ada gambar ni biarlah saya story sikit pasal Pengawas kita yang sanggup berkorban memakai kot di tengah panas ni untuk bergambar bersama-sama Pn. Najibah dan Guru penasihat mereka Cik Norbaitee. Saya memang suka melihat pengawas kalau mereka pakai blazer mereka. Nampak ada "class" dan "macho" Dan sesungguhnya saya dan guru-guru lain mengharapkan biarlah mereka mejalankan tugas mereka dengan penuh tanggungjawab dan penuh rasa responsibility terhadap menjamin disiplin SEKOLAH KITA terjaga dan terkawal. Adalah diharapkan..sebagaimana "elegannya" mereka dengan blazer mereka, begitulah juga  "peribadi dan karisma" mereka biarlah "seelegan " blazer  yang tersarung pada badan mereka!!! Saya "salute" pada pengawas2 yang terpilih ini kerana bukannya senang nak menjadi pengawas ni...ketika di sekolah dahulu (berpuluh-puluh puluh tahun dahulu) saya juga seorang pengawas sekolah..Penat nak jaga kawan-kawan yang nakal ni...nak jaga gate sekolah lagi...Alahai...Oleh itu, wahai Johannians semua..marilah kita bekerjasama dengan Pengawas2 yang telah telah diberi mandat dan kuasa untuk mendisiplinkan anda semua agar menjadi Johannian yang cemerlang dan terbilang agar dapat menarik minat dan dikagumi oleh awek-awek cun di sekolah sebelah sana... C B N...ooooops!!!


SAYA KEBETULAN LALU KETIKA MEREKA MENGAMBIL GAMBAR, JADI TUMPANG SEKAKI..SAYA NAMPAK RENDAH SANGAT SEBAB  1. TAK PAKAI TUMIT TINGGI..
SEBAB 2. BERDIRI SEBELAH CIK NORBAITEE..(kalau berdiri sebelah Suhaiman mesti ngam punya!!)
TAK READY NAK BERGAMBAR PUN!!! Nampak "selebet" jer ... HEHEHE
Oh Ya..."KAKI" Logan posing habis..!! Kasut baru ke???


Khas untuk Jagitkanthan Raj yang tak dpt bergambar bersama-sama dengan Pengawas2 lain KERANA...tak bawa Blazer....Isk..isk..muda2 dah lupa...


*****************************************************************************

DI SEKITAR TAHLIL ARWAH ASRY - JOHANNIAN- AL-FATIHAH.


Semangat Setiakawan..bersama-sama susah atau senang...



ADIK & IBU ALLAHYARHAM ASRY - AL-FATIHAH

88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888


DR. FAZLEY YAAKOB- JOHANNIAN







$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

CANDID...CANDID......CANDID

Marilah kita berdoa semoga sekolah kita diberkati dan dirahmati. Minta dipermudahkan segala urusan  dan sekolah akan menjadi sekolah CEMERLANG, GEMILANG DAN TERBILANG.. Amin...!!


Cheer, cheer and courage display...All ye Johannians join in the lay.................
Barisan putera setia. MENUJU PUNCAK JAYA...ST.JOHN!!!!!!!!!!!!

Ketika memandu, saya terserempak dengan guru sekolah kita di persimpangan traffic light...Tak payah berteka-teki..saya pasti anda tahu siapa Harley Davidson sekolah kita kan?.Vroooooom...Vrooooooom!
Siapa dapat jawab soalan ni, ada hadiah menanti....Guru manakah yang memiliki kasut ini?? Cepat teka!!




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOHANNIAN OF THE YEAR 2006  - YEOH KOK SOON






--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------









1 comment:

  1. bagi la klu sikit...his name mula dgn huruf apa????

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...